Acid Folic

Hi salam. awal2 sblm khawin saya makan acid folic jenama appeton. awal bulan 5, saya tukar brand yg ni. kalau kita tukar brand lain, akan ganggu hormon kita ke? sebab saya lewat period 3 hari. saya tk check lagi pregnncy test sbb jauh nak ke bandar mersing. lagipun kereta suami masih dkt bengkel. beli online tpi tk sampai lagi ke sini. tapi ada tnda2 nak period mcm perut senggugut skjp2.

Acid Folic
1 Balas

Takda masalah, boleh je. Asalkan asid folik. Boleh cuba buat upt lagi 3/4 hari lagi. Inshaallah, jika puan mengandung akan naik 2 line. Kalau tak pregnant, memg line pekat hanya 1 line sahaja. Kalau pun tengok 2 line samar. Tu bermakna puan dah pun mengandung ya. Cuma kandungan masih sangat baru. Macam sy sendiri cek upt 1 line samar. Cek di KK tempat sy dah 4 minggu. Dan sy terus buat buku pink sbb tempt sy terima.

2y ago

Alhamdulillah.. Jaga diri baik2 sis. Jangan buat kerja berat, jaga pemakanan dan jngan stress. Minum air masak secukupnya