anak menangis kuat setiap kali kencing dan semasa tukar pampers

salam, anak saya menangis dengan kuat setiap kali kencing dan semasa tukar pampers. normal ke? sekarang pakai pampers genki, perlu ke saya tukar?

2 Balas

dekat private part dia ada merah2, ruam or melecet ke? kalau ibu nampak mcm pelik trust ur instinct. takpe kalau org kata kita over but mother's instinct tu kadang2 betul. bg saya la if menangis sbb dia rimas pampers penuh tu normal. but kalau time nak kencing dia menangis tu pelik. sbb kalau anak awak belum pandai bercakap mmg menangis je la cara dia bgtahu. so monitor lebih cuba kenal pasti apa sebab dia nangis. and if u rasa something wring terus bawa jumpa doctor ya

ada melecet ke?