TAK NAK MAKAN

Salam. Anak saya dh berusia 6bulan lebih. Tp dia menolak makanan. Semua jenis mknn dia xnak. Dan skrg ni susu pon dh kurang jgk.. 2-3oz sahaja. Kenapa ye😩😩😩😩

1 Balas

Total minum susu berapa oz ye sehari? Anak saya pon minum susu kurang sngt skrg ni. Minum 2oz je. Jarang jarang dapat 3oz, 4oz apatah lagi. Tp makan dia okay je. Cuma susu je problem

11mo ago

Total susu sehari dlm 6-7oz mcm tu la sehari.. mkn dia xnk langsong.