Baby menggeliat

Salam. Anak saya dah masuk umur 2 bulan tetapi masih kuat geliat, adakah itu normal? satu lagi bila dia berak bau busuknya sangat kuat walaupun najis yang keluar tu sikit je, itu perkara biasa ke?

12 Balas

mak sy ckp kuat geliat sbb nk membesar 😆 anak sy kentut pun da bau mcm berak tp tk berak2, sy campur bf and susu fm

Sama sis,baby saya pun kuat mengeliat masa satu hingga dua bulan.. dah masuk bulan 3 ni, kurang dah..

Anak sy pun menggeliat juga sis. Kesian tengok sampai merah muka dia😔

Mengeliat normal.. mahu tau juga anak sis minum susu apa? Susu fm @ susu badan?

Anak sy kuat mngeliat merah2 muka .. Masa 1 bulann hasihh

normal, busuk dan warna berubah ke? anak minum susu apa?

Normal. Biasa kalo berak busuk kalo bby minom susu fm

Normal je..Klau najis busuk tu ekot apa yg bby minum

Normal mengeliat.

Bby fully bf ke