Terkejut dan menggeliat

Normal ke baby 50hari asyik terkejut dan kuat menggeliat ? Ada apa apa effect bila dia besar nnt tak ?

8 Balas

Anak saya pun macam tu juga kuat sangat terkejutnya kuat menggeliat sampai muka merah. Alhamdulillah sekarang dah masuk 2 bulan umur dia kurang sikit terkejutnya.

baby baru2 lahir mmg mudah terkejut. bedung baby utk kurangkan terkejut dan supaya dia tidur nyenyak.

Takda apa effect. Tp kesian baby tidur tak lena.cuba bedungkan

itu moro reflex, kalau baby takda moro reflex something wrong

Kalu selalu terkejut, try bedungkan baby..

Normal je. Kena bedung masa nk tidur

ye anak sy pun mcm tu juga..

Normal