Baby berak bau busuk

Hai..normal ke najis baby umur 2 bulan berbau?

5 Balas

anak sya juga minum susu badan. bau berak ok.tak basuk..bau masam2 gitu ja lah, mungkin puan, sebb makanan yg kita makan.

Ada bau kira normal, tp kalau bau sama mcm org dewasa (busuk sgt), pelik la,sbb baby minum susu badan je kan..

Normal sis bau mcm masam macamtu. Nanti dah boleh makan lagi boleh tahan bauu dia 😅

Normal je. Anak saya kentut pun busuk🤣 susu badan

Minum susu apa?

10mo ago

Faham. Najis berbau tu normal. Apa yang penting awak hanya perlu pantau tekstur, warna, dan kekerapan baby membuang.