Anak tak berak masuk 4 hari

Salam anak saya baru 2 bulan, campo susu fm frisolac dan susu badan, tp dia skrg jarang berak, 3 hari kadang baru berak, tp sekali berak tu banyak, sampai 3 pampers, normal ke? Atau susu x rasi? Tp saya pon kenis sembelit, bole ke menjangkit kat anak sbb minum susu badan .sorry ayat terabo , 1st baby

1 Balas

normal . asal kn ad berak . kencing pn bnyk normal . najis pn xkeras ok la tu sis . jgn risau

4y ago

ye bnyk kn minum air putih sis . tu kdg kita trbgi mkn mknn yg bole buat ank sembelit contoh mcm mkn pisg bnyk2 . sbb tu bole jdi kes usus trsumbat . tpi takat ni xd la nmpk dy nk mmbuang meneran mcm merah2 muka dy tpi tngok pampers kosg . xd kn ?