Susu Formula

Salam, sy nk tanya baby yg minum susu fm nie mmg hari2 kena berak ke? Ank sy minum susu fm tp 2 @ 3 hari sekali bru berak. Berak pon okay x ada sembelit ke ape cumanya bukan hari2. Terima kasih sudi jawab. #firstmom#firstbaby

1 Balas

yg paling bagus sehari sekali berak. tp 2 3 hari sekali pun okay. slgi najis okay x keras n kot x berak berak lebih smggu baru perlu risau. anak sy yg 9m pun mcmni jugak dulu masa start full fm.

6mo ago

Terima kasih sis jawab 😊