Susu utk baby susah berak

Hi, boleh suggest tak susu utk baby yg susah nak berak. Baby saya dulu guna susu frisolac biru tu. Awal2 ok. Berak 2 hari sekali. Sekarang berak seminggu sekali ja. Dr suggest suruh tukar susu. Sebelum frisolac pernah guna susu snow neobaby tp lepas hilang kuning dia langsung sembelit nak berak. #bantusharing #ingintahu #firstmom #seriusnanya #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

enfalac a+ gentlease. tapi xlama pkai sbb berat bby naik xcantik. tukar anmumlac baru ok.

10mo ago

Itulah saya bukan x nak tukar tp frisolac tu ok dgb baby, berat graf semua cantik. Cuma dia x berak ja. Sekarang nak x nak kena tukar jugak la.