Berak kerap susu lectogen

Anak dah 3 bulan full fm lectogen..masih lagi kerap berak. Susu je berak susu je berak..tapi dia xkembung perut. Sembelit pon x cirit pon x..najis dia normal je..cuma tulah..saya pula risau sbb kerap berak..dalam sehari tu ada 4 5 kali 😔

3 Balas

biasenye klu kerap berak tande bb xsesuai susu walupn die xmeragam. sbb usus die xdpt process zat tu yg jd najis. cube try susu lain.sbb dah 3 bulan. berat x turun ke kerap berak tu?

2w ago

lahir 2.4kg sebulan 3.6kg duabulan 4.5kg 3 bulan 5.1kg

Klu semua ok, should be ok. Klu xyakin, boleh g klinik tya doktor pula mcm mna

Berapa onz dia minum skrg?

3w ago

3 oz setiap 2jam