Kandungan 4 minggu, cramp bahagian bawah perut

Salam, alhamdulillah saya mengandung anak pertama. normal ke ya klu saya berasa "cramp" Di bahagian bawah perut seperti period pain.

10 Balas

normal tu. sy dlu cramp sebelah kiri. tpi klau bleeding mmg tak normal dah. nnty nk masuk 2nd tri pun akan rasa lagi sbb rahim mengembang

normal kottt , sy tuarii lepass tau preg two weeks bgtu , perut mmng kdg² cramp sakittt , smpaii sy tenangissss nk menahan😂😂😅

Normal. Jngn buat aktiviti berat dan berterusan. Rehat jika terjadi mcm tu. Elakkan stress

Sama sy pun rasai juga sekarang baru 3 minggu. Rasa cramp tu mcm baru lepas buat sit up 😂

Mmg awal2 cramp mcm nk period, saya smpai 6 wks mcmni. Skrg 10wks dah kurang

normal sis, dlu pon sy macam tu skrg 10 weeks baru slowly hilang. takecare

Normal awak. Cramp seakan2 senggugut

normal..banyakkn bed rest sis 😌

wassalam, normal.. cramp sket2

normal