suami alahan waktu isteri mengandung

salam. ade x pengalaman hubby y alahan time mommy pregnant or tgh pregnant skrg ni..?..mohon share sikit. hubby sy mcm ade alahan je tu, tbe2 ade rase loya nk muntah. . n prasan y waktu mlm die susah nk tdo n ade kdg2 bgun g toilet buang air which xpnah sblum ni. ade la klainan everyday??

1 Balas

ada. sblm sy tahu sy pregnant, sy pelik tgk suami mual2 dan x sedap tekak. sy pun beli pregnancy test sbb mmg kebetulan period dah lewat. tgk2 mmg betul sy pregnant. skrg pun masih lg tp sy alhamdulillah ok cuma backpain saja.

5y ago

haah. kelakar sikit. lembik je nmpk nya.