anak first suka cium perut

Salam ade x kat sini yg pregnant lepastu anak yg lain cium2 perut. Nampak syg betul kat baby. Anak sy yg first prmpuan suka sgt cium perut panggil2 baby dlm perut.

15 Balas

Anak saya baru 2 tahun tapi dye suka tido kat perut je sejak saya mengandung nie, saya tak mengandung pun sbb dye suka tido perut tu yg syak tu.. Pastu bapaknya kata dye jeles tu adik dye je dekat dgn ibu dye, dye pun nak tido dgn adik dye

Ank 1st sy suka pgg perut rasa bby gerak2...kdg2 dia letak telinga konon nk dgr...ank no 2 buat xtau je...tp dia lah paling pandai jaga adk2...ank no 3 slalu cium2 perut....ank last ni umo 1y7m dia cepuk2 je perut ni😅

Ank sy no 2 pun sama...prempuan gak...Dy tdor pun siap peluk cium perut sy...Masa mgandung ank no 3 Dy x mcm nie mungkin Dy kecik lg Masa 2...tp x thu lh gak mungkin bby girl kot...sbb 2 Dy manja smacam

Sama laa.. anak first suka cium2 perut,usap perut.. nyanyi la,bercerita la.. kalau sembang tue dia sndri tny dye sendri jwb utk adk dye.. xsabar nk tgu adik dye keluar.. nk kwn dgn adk la kte nyee..

sama lah dengan anak sy yg 1st. tp lelaki. sekarang mesti sebut baby baby.. umur baru 2 tahun lebih.. Kdg2 dia cium smpai senak lah jugak perut ni..

Yes. Anak saya yg first pon memang akan cium perut sepanjang masa. Usap2 laa. Sebab kdang rimas dan geli. Tapi bila dilarang, lagi buad 😅

Sama jgk ank no 2 sllu cium2 usap perut pggil baby , sblm tu xsuka adik . Lama2 dia dah fhm rsa xsabar sgt2 nk srh bby kluar nk dukung 😂

Anak saya pula si abang akan datang dekat cakap nak nyanyi kat adik boleh, dia pun nyanyi la lagu twinkle2 little star😂

Laki/adik/mmy suka cium perut....hahahaa ddy sy pegang je x berani cium tkt bilang mmg ddy sy tkt 😹

sama laa.. si kakak2 suka cium perut.. bapakye pn sama... 😅😅