Morning sickness

Salam, hi.. Ade tak ibu2 yang pernah alami morning sickness, boleh tak share macam mana ibu2 handle.. 😭😭😭#pleasehelp #advicepls

3 Balas

sy seharian muntah dr pg ke mlm..mlm tgh tido pn bngn muntah..mkn muntah xmkn muntah..smpai la nk masuk 5 bln..baru reda..just kne kuat kn diri n demi bb tersayang..bile kuar gomol sepuas ati bls dendam balik..hahaha..mnyk freshcare tu jd teman bau..gule2

saya...saya alahan xbole bau nasi...jadi kene elakkan dr masak nasi...makan benda selain nasik bole

banyakkan berehat je mom😂 first2 ni memang rasa nak menangis je tapi lama2 ok. enjoy your pregnancy