Bf

Salam.. Ade sape2 tau x mcm mana nk bg susu banyak.. Bby asyk nangis xcukup susu..kalau pam pon dapat 2oz je stgh jam.. 😢Susu fomula die xnk minum..

29 Balas

Sy amalkan moeder milk booster, alhamdulillah susu bnyak... Sampai boleh buat stok... Dan samping tu x sempat bancuh.. Sy kunyah familac milk booster.... Sng kat manew boleh kite mkn... Kunyah je.... Tp air nak kena bnyk lah minum... Nk proses susu.... Cuba lah try... Sy menyusu sampai ank umur 2tahun 9bulan....berhenti pun sbb sy preggy, susu stop sebab perubahan hormon kan.. Jd ank x nak sendiri