Keputihan ketika hamil

Salam. Ada x ibu2 yg ada keputihan bnyk waktu pregnant? Td pegi checkup doktor dh ambik sample. Ada apa2 effect x kt baby? Skrg sy dah 34 weeks. Keputihan sy mmg banyak dari sebelum kahwin lagi ?

4 Balas

Saya haritu pun pernah alami selama seminggu masa kandung 6 bulan.. Saya tak selesa , terus tanya dokter . Dokter cakap itu biasa sebab mengandung . Tapi saya rasa rimas sebab tak selesa Lepas tu saya amal vita c dari shaklee , alhamdulillah 3 hri je dah tak keputihan..

Sy baru2 ni baru kluar result n ad jngkitan kuman skit..sbbnye da bertukar kaler kadang2 nk jd hijau..doktor akn sruh pkai ubat yg dbg yg biase masok kt bawah tu.tp sy blm brani nk pkai😁sy da 33w kne tolak sndri pkai jari x diglakkn pkai alat yg dbg ..

Nti sblum bersalin akn dpt antibiotik supya bby xde kna jnkitn kuman.. mmg bnda nie xbole pndang ringn..sb sy pn hadapi bnda yg sme.. tpi sy dh di rawat dri awl.. moga kita sme2 doa yg baik2 supaya bby xde ape2.. siht sntiasa.. amiinn..

Kalau nak boleh wasap saya http://www.wassap.my/0186642998/shaklee Memang berkesan, saya sendiri yg alami Dan shaklee ni memang bagus sebab tiada bahan kimia