Usia kandungan berbeza

Salam , ada tak yg usia kandungan berbeza dkt scan dgn tarikh period? Sepatutnya dah 21 weeks tapi baby baru 20 weeks dkt scan dan due date berubah ubah 😞

2 Balas

Sama dengan saya dekat buku lain dekat scan lain... dah overdue 13 hari pun kandungan still ok.. Jadi doktor bagi due date baru.. Hari ke 13 tu duedate baru saya.. Padahal bg tarikh period dh betul. Alhamdulillah skrg dah 36 hari pantang n baby sihat..

Last period bila first??..🙄 sis kena ada pengiraan Mcm ne..👌👍