luka czer terbuka

salam.. hi, ada tak sape-ii kat sini ade pengalaman luka czer terbuka.. sy masa hari ke15 tu misi cek oke jer.. bila balik rumah sy mandi, lap-ii kering tempat czer tu, then nampak ada macam benda hitam kat tepi hujung lik kiri tu mungkin daki bekas gam doc tampal haritu.. jadi sy cabut la, masa cabut tkde rase pape pon.. keesokannya tempat tu jd berair.. sy tklarat lap, still berair n keluar nanah sikit..bila sy tgk kat cermin dia macam berlubang dlm 1cm jgk sy rase.. adoiiiii ni sy risau ni 😭😭😭😭😭😭 takut nya nkg hospital, takut nanti dia buka semula luka sy ni.. sy tknak kene bedah balik.. tolonggggggg???#pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp

5 Balas

better pergi hsptl dr biakan ia makin melarat... mg cpt sembuh..aamiin

12mo ago

terima kasih doanya 🥰 amin 🤲 tp sy takut..