Haid Dan suntikan perancang

Salam, ada tak mommies yg ambil suntikan depo mengalami masalah haid tak teratur Dan abnormal? Cth, saya ragu sama ada saya sdg haid atau bukan sbb keluar cecair seperti keputihan tetapi sgt keruh seakan penghujung haid tetapi saya tidak turun darah haid merah atau kehitaman langsung. Dan tempoh sekejap2 shj. Adakah ia dikira haid? Saya mandi Hadas setiap Kali solat kerana was2.#firstmom #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

1 Balas

mungkin kesan dari depo. boleh bgtahu & bincang balik dgn nurse ttg apa yg puan alami. kalau tak bersesuaian, mereka akan bg cadangan lain utk merancang.

2y ago

betul saya pun rasa kesan drpd depo juga. baik, terima kasih atas cadangan puan 😊