Period Lama & Berpanjangan

Salam. Ada tak experience period berpanjangan tapi sikit-sikit je keluar? Dah berlarutan nak dekat sebulan, kejap ada kejap tak ada. Darah coklat2 & merah mmg period. Rasanya bukan spotting. Ada tak pernah alami benda ni? Doktor bg Tren (stop period kejap je) Aduhai. RISAU

2 Balas

mcm mana keadaan siss skrg???sya pun mcm ni ...doktor bg ubat tren tuu tak jalan mkin bnyak drh keluar...risauu sngt...dah scan rahim pun tkde ape

sis rujuk doc tu blek or trus hptl sng