Period/darah haid selepas bersalin

Mommies ada tak kat sini yang period lepas 4 bulan bersalin? Period jenis lancar tak? Sebab period saya macam tak berapa lancar. Kejap ada kejap takde. Seminggu stop, minggu depannya keluar darah lagi tapi sikit. Normal ke?#bantusharing #pleasehelp #advicepls

2 Balas

saya period lps 3 bulan. sebelum bersalin period 7 hari je.. lps bersalin period sampai 11 hari.. hari ke 7 mcm habis dah.. tgok2 mlm tu kluar lg .. pastu stop hari ke 9 , then mlm tu saya dah mandi wajib tgok2 kluar skit tompok..

jika puan mmpu tuk g klnik swasta better puan g klnik pakar wanita tuk chck jika ada mslh pape yg brlaku .or puan stress tu yg blh sbbkan hormon puan unbalance