takut ubat

Salam. Ada tak dalam kalangan mommy kat sini pregnant tp jenis takut ubat. Tkt sgt nak telan acid folic pun tk mampu. Ada alternatif lain tk selain makan acid folic jenis pil ? Pleaseeeee

43 Balas

Sy mmg sejenis penakut makan ubat. Smpai setiap kali nak makan ubat husband akan tunggu smpai betul2 telan. Dari kecik sejenis penakut makan ubat. Dlu sebelum pregnant selagi x teruk, tahan je xnak makan ubat. Tapi since preggy ni pill kalsium and Obimin tu la kene hadap utk baby. Dah la besar...hahaha.

5y ago

Sme.. Sye kne belah 2 obimin tu