takut ubat

Salam. Ada tak dalam kalangan mommy kat sini pregnant tp jenis takut ubat. Tkt sgt nak telan acid folic pun tk mampu. Ada alternatif lain tk selain makan acid folic jenis pil ? Pleaseeeee

43 Balas

Saya amalkan ubat ni...HB mmg cepat naik,x berbau langsung...sy mkn ubat ni pun sbb,sy jenis xleh tahan gan bau ubat...Alhamdulillah..lepas,dpt tau sagobion ni elok...sy syorkan gan org yg nk hb naik cepat..leh laa try mkn ubat ni...😊😊😊

5y ago

Yaa sis...tpi,ubat ni x mendatangkan kesan apa pun..x memudaratkan ibu hamil..doktor yg saran kan sy ambil ubat sagobion ni..😊