takut ubat

Salam. Ada tak dalam kalangan mommy kat sini pregnant tp jenis takut ubat. Tkt sgt nak telan acid folic pun tk mampu. Ada alternatif lain tk selain makan acid folic jenis pil ? Pleaseeeee

43 Balas

Sy pun takut mkn ubat. Tp setakat folic acid boleh je sbb kecik.. Dh dpt ubat zincofer yg sarung besar tu.. Tp xleh telan.. Bgtau nurse, dia suh sy mkn folic acid je.. Tp kne make sure HB awk ok la.. Kalau sy, hb ok tu yg nurse bg je telan folic acid.. Kalau hb xok kne telan la jgk ubat2 lain tu..