Tak boleh makan ubat tambah darah. Boleh ke minum air pati delima je

Saya kalau makan je ubat tambah darah. Nanti mesti loya datang. Jadi skrg saya minum air pati delima je dan minum air susu Anmum. Boleh je ke ye? Makan pun makin selera. Tapi waktu malam je selera tu hilang. Ada ke ibu2 yang sama cam saya?

1 Balas

Macam mana nak cakap ya, tak boleh suka suka tinggal ubat dan ambil supplement tanpa pengetahuan nurse/doktor. Kena refer nurse/doktor dulu awak.

1y ago

nak elak muntah, seeloknya mkn ubat dengan air limau atau air sunquick..jgn buat manis...just letak gula ckit je dlm air tu...insha allah akan hilang mual dan rasa nak muntah kalau mkn ubat tu..boleh cuba cara sy ni..