Scan jantina

Salam. Ada sesiapa yg ada pengalaman scan di kkia dan dpt tahu jantina baby dlm kandungan boy,tp bila bersalin keluar baby girl? Scan 24w. Doc beritahu jantina boy sebab nampak mcm pistol. Kalau girl mcm bentuk burger.

2 Balas

betul awak. girl akan nampak 3line atau bentuk burger.

1y ago

mudah mudahan rezeki awak dapat apa yg awk hajati ye. tu la sy pon mcm awak. scan doctor kata gugurl yg 2nd ni. harap2 betul la.. kalau tak pon xpa.. yg penting baby sihat semua dh cukup❤️