Nanah di bawah/area pampers

salam ada sesiapa tahu cara nak cegah melepuh/nanah area buntut dan depan baby tak? saya dah stop pakai pampers dan wipes,guna lampin dan basuh terus guna air suam tapi ada tumbuh baru lagi. baby newborn dan ni anak first jadi saya buntu sangat. sesiapa ada pengalaman tak

1 Balas

Awak kena bawak anak awak pergi hospital. Nanah ni boleh merebak kalau tak dirawat dgn betul & boleh juga jangkit kt darah. Selagi nanah ada, perlu dibuang oleh doktor