Pampers Untuk Newborn

Hi, nak tanya mummy semua. Untuk baby newborn laki sesuai pakai pampers brand apa ye? Saya tak tahu nak beli barang baby, anak first ni

1 Balas

Better try and error. Mahal/murah tak semestinya elok utk kulit baby kita. Lgpn baby newborn kerap tukar pampers-asyik berak/kencing. Pakai yg ekonomi2 je. Sy haritu beli drypers then makin naik besar byk jenis dah tukar. Then cuba je macam2. Sis boleh google utk dapatkan sample diapers percuma huggies/petpet/drypers. Byk brand