Breakout / masalah jerawat

Salam. Ada sesiapa tahu acne cream atau apa apa skin care yang selamat ketika hamil untuk masalah breakout? Jerawat ni tak reti stop nak tumbuh 😅 Terima kasih 😊

2 Balas

saya pakai hada labo alhamdulillah elok. tapi sebelum tu banyak skincare yg saya dah beli tapi tak sesuai dengan muka. kena ikut muka u sis. ikut kesesuaian muka tu.

tapi kalau diseabbkan pregnancy, memang tak leh buat apa kit sbb hormon kan