Period berpanjangan selepas cucuk perancang depo

Salam. Ada pernah alami mcm saya ke? lepas cucuk depo je period datang tapi tak henti2 lgi dah dua minggu lebih dah. Next check up baby baru nk tanya doc. Ibu ibu kat sini boleh share tak.

3 Balas

Saya pon sama. Hampir 3 minggu period non stop sbb depo. Pnat juga la nk tunggu next date untuk perancang bulan 9 nnti. Sy nk tukar takmau dah depo 😅

sama sis. sy mau masuk sebulan da period. haritu ada tnya nurse. nurse cakap normal. kdg ada org smpai 6 bulan period lepas depo

smelah ngn sya...bulan nie ade ccuk depo.rseny nak tukar perancg len