Jenis berdebar gemuruh

Salam , ad ke yg Jenis macam sy Jenis berdebar stiap Kali ke knlik , tkanan drah akan jdi tinggi , pdhal ok je tkanan drah bila bp cek balik, xpasal2 knee ke klnik desa setiap Hari untuk bp tkanan drah ..

12 Balas

samalah sis. sampai kena warded semalaman dorg nak pantau 😂 dah first bacaan tinggi, nurse balik2 cek pula tuu. mcm mana laa tambah xberdebar, kann 😅 kadang2 mesin bp pun boleh jd penyebab jga, xsesuai dgn kita ..

Sama lah kite. Smpi kne cek tyroid.. Mungkin ada kne mgena kot dgn berdebar.. Tp alhamdulillah tkde tyroidnye. Stiap kli dtg checkup klau misi yg sme msti dy ckp harap² ibu okayy lah ni. 🤣Tp sama je 🤣

Saya pun sama sis. Doctor minta check juga dekat rumah and buat record setiap hari. Bp cantik je dekat rumah. Pergi klinik trus mendadak naik 🤣 white coat hypertension kot boleh google hehe

sme la sy pn..tp slalu nye 1st reading yg tggi...nurse akn tggu 5 mint n amek lg then turun dh..slalu nurse buat 3x n mmg akn tu4un bwh 120..lau kat rumah kne monitor sndri mmg elok je bp..

sama ! hahaha saya selalu kena check sampai tiga kali. nadi saya pun laju juga. nurse selalu tanya saya ada darah tinggi ke, mmg tak ada. pening pening pun tak ada hehehe

samala cm sy sis.. haha. smpi 7kli kena cek.. duduk 4kli tgi juga. last2 baring 3x.. bru ok. smpi nurse kata nervous ke jumpa saya😂

Sy pn..tp stkt ni x tngi..ms cek tu..sandar..kendur kn kaki..bg bdn relaks..tgn pn letak je atas meja smpi siku..bg x tegang.

3y ago

sy kdg2 gh siap2 g klinik pn sejuk2 rse bdn🤣🤣

samalah kita...sbb dari dulu saya memang ada anxiety

sama la ...padahal wat kt rumah ok je bp ..

kite sama sis