Nak tanya pendapat pasal org yg smoking

Salah ke kalau kita tegur dekat orang yang smoking untuk cuci mulut/gosok gigi & cuci tangan bersih2 & kalau time smoking pakai baju, kena tukar baju baru before nak peluk cium / teman baby tidur? Salah ke? Bukan ke prevention is better than cure? Sebab ada family members yang terasa lepas tu semua macam pulau kan kite.

3 Balas

x salah pun! diorg yg salah sbb x alert..! kita nk baby sihat, bknnyee lg sakit