Nak tanya pendapat pasal org yg smoking

Salah ke kalau kita tegur dekat orang yang smoking untuk cuci mulut/gosok gigi & cuci tangan bersih2 & kalau time smoking pakai baju, kena tukar baju baru before nak peluk cium / teman baby tidur? Salah ke? Bukan ke prevention is better than cure? Sebab ada family members yang terasa lepas tu semua macam pulau kan kite.

3 Balas

ignore them. yg penting baby kita terjaga. xperlu ambik hati if dorang pulaukan kita. anak kita sakit bukan dorang yg akan jaga. yg susah payah kita nnt

tak salah. Tindakan puan dah baby. Merokok berbahaya utk org sekeliling, apatah baby. Yg boleh jadi second smoker. Jaga sebelum terjadi apa apa

x salah pun! diorg yg salah sbb x alert..! kita nk baby sihat, bknnyee lg sakit