pendarahan minggu ke 7

Salaam mommies semua.minggu ke 7 hari tu saya ada keluar cecair warna coklat sikit jer,pastu esok ya ada darah keluar (cukup basah spender).dua hari jak pastu stop.apa pendapat mommies ? saya pertama kali pregnant ?

2 Balas

Sama macam saya..terus ke hospital..nanti doktor akan scan dan pantau..

4y ago

Yaa..pergilaaa..saya kena drip air 8 bag..kena banyak berehat..takleh angkat berat..jgn banyak berjalan...minum air masakk..baby semua okayy..boleh nampak jantungg..

Tak pegi hosp terus sis ? Banyak kan darah tu ?

4y ago

Haa kan. Memang apa2 kalau bleeding time preggy terus je pegi hosp. Sebab kita tak tahu apa jadi dkt dalam tu. Lepas ni be careful ye.