Keluar cecair warna coklat 7 minggu kehamilan

Hai semua.. Nak tnya pengalaman semua..7w pregnant, Kalau keluar cecair warna coklat cair tu normal atau tidak yer?? Petanda apa tu yer? #pleasehelp #firstbaby #1stimemom

3 Balas

samada ia drpd proses penempelan atau ancaman keguguran. blh cek dgn doktor

Sis, nak tanya. Ada cek doktor ke lepas keluar cecair coklat tu ?

9mo ago

saya pun sama macamtu.. 10 weeks.. semalam ada keluar coklat dan terus pergi klinik.. doktor suruh rehat dulu 2 minggu.. lepastu 2 minggu baru datang lagi scan

Selalu keluar atau sekali shj?

2y ago

Baru hari ni keluar