moga cm cpt buka..dan cepat bsalin

Sakit stiap 5 minit dh..ya Allah,mohon doakan sis cpt bukaan cm..dn cpt bsalin,sis,baby & family selamat .. aamiin??

18 Balas

Semoga dipermudahkan..🤲🏻 Sy ada juga contraction, tpi tu la.. sakit memain.. hehehe.. doakan sy juga ye.. #39w2d

Semoga sis n ibu yang bakal bersalin bulan nie termasuk diriku🤭 dipermudahkan segala urusannya..aaminn😊

Amin , semoga dipermudahkan 👌 Doakan Saya Jugak Now Dah 37week3Days 😊

semoga cepat bersalin, dipermudahkan.... ibu dan baby sihat... aaminnn

Brpa minggu kndungan sis??smoga d prmudahkn sgalanya yaa sis🙏😊

Amin... Semoga dipermudahkan urusan.. Kuat k sis 😉

Aminnn , semogaa dipermudahkan 🤲🏻❤️

Semoga dipermudahkan sis brp weeks dah?

Aamiin sis , smoga di permudahkan 🙂

xlama dh tu...semoga dipermudahkan😊