35 weeks batuk-batuk

Sape kt sini yg da nk masuk term then tekena batuk2? Kongsi kan tips ibu2 supaya cpt hilang batuk. Sis x tahan 😵‍💫 Doakan sis cpt sembuh ye 🤲🏻

2 Balas

Aamiin moga diberi kesembuhan. Kalau pengalaman saya batuk masa 2nd trimester sampai nak bersalin. Susah nak hilang even makan ubat. Doc kata mungkin pembawakan budak.

2y ago

Pengalaman saya ya lepas bersalin memang dah takda batuk

minum air lemon cmpur madu sikit suam2 pagi2 minum ...rasa batuk akn berkurang sedikit inyallah