Sya dh 40minggu 2 hari tapi baru 1cm Sya kt wad doa kn Sya ya ..MCM mna nk cpt kn buka cm

Doa kan Sya selamat bersalin ya many semua

14 Balas

amalkan ni sis.. saya pun hari tu mcm tu pembukaan 2cm petang tu.. Sekali saya amalkan doa ni.. malam pukul 4.30 dah bukaan 5cm

terima kasih semua Sya dh 6 hari kt wad ni baru 3cm MCM2 Sya BT baby x nk kuar lg harap hari ni buka la 4cm..hari harap bersalin la Sya ..dh lewat ni 40week 6day

rajin kan jalan itik. abaikan persekitaran. kalau malu buat dlm toilet. saya mcm tu la. tgh hari bukak 3cm tgh malam kol 2 cam tu dh bukak 7cm

kerapkan berjalan, mkn kurma angka yg ganjil dan zikir nabi yunus..semoga dipermudahkan urusan semua..selamat mommy dan anak..

3y ago

terima kasih..amin

byk kan gerak sis...pasti bukaan cpt buka...tp slalu nya klau dkt wad dh drg kan psg alat cek jantung bayi... rimas sy kena cm tu...

risau pula. . due date Sya 25.09.21 ni. . berdebar bersalin anak kedua musim covid ni. .

Kerapkan berjalan..zikir lailailanta subhanaka inni kuntum selalu sis..moga dipermudahkan

Sya dh selamat bersalin 6.9.2021

3y ago

alhamdulillah tahniah sis 🤱 selamat berpantang

kerap berjalan semoga di permudahkan bersalin

Moga dipermudahkan urusan melahirkan.Aamiin