Sakit Punggung / bontot first trimester. but ni pregnancy 2nd.

sakit sangat lagi2 time nak berdiri, lepas baring ke lepas buat apa apa ke kadang tu tibe2 je. and rasa mcm tak boleh jln or even berdiri klo dh sakit tu. jammed habis. ada yg pernah kena ke ?

2 Balas

ada je..tp xla smpai xboleh jalan or jammed..kalau rasa teruk sgt, boleh cuba tnya nurse masa check up ...sp far, sy dlu time baring, nk bgn, duduk lama .mmg akan terasa la sakit pinggang smpai ke punggung..tp msih boleh ditahan

sy pn ade skit punggung smpai ke kaki, rse sbb brdiri lama ataupn slalu tidur mngiring ke kiri...