normal ke x?

sakit perut blah kanan(bahagian atas) tu normal ke x? ade x momy kt sini pernah alami?

2 Balas

Berapa minggu dh sis? Sy pn sama mcm tu, dh tanya doc, doc kata biasa n xleh nk buat apa sbb rahim dh dkat dgn tulang rusuk & tolak perut naik ke atas..

5y ago

hari ni msuk 31 minggu dh.. tu la sy pun dh tnye dktr 2 kali dh n jwpan dktr sama dia kata tu normal. Tapi tu la kita ni tkut sngt kan sbb sakit dia Ya Allah😅 rasa nk nangiss je. tdo mlam pun susah jdinya😂

sya pla x prnh bgtu.