Sakit tapak kaki normal ke?

Week ke 16 Tiba2 sakit tapak kaki belah kanan sampai nak pijak terasa sakit.. Ada mommy tahu x cara nk hilangkan rasa sakit.. Ada research sakit tu di sebabkan kurang protein dan kalsium.. Ada mommy yg pernah alami x?

2 Balas

sama sis sy bru 13 minggu .dua2 tapak kaki sakit setiap kali bgun tidur mmg terasa sakitt gilee

2mo ago

Macam bengkak kan.. Tgn pun rasa.. Doktor ckp kurg kalsium dgn masalah saraf.. Try je mkn pil kalsium dgn b complex.. Hrp OK la.. Nk jln pun terhenyut2

sy pernah tanya nurse dia kata minum susu ..

2mo ago

Saya minum susu jugak. Tapak kaki sakit jugak kalau berdiri lama kt dapur. Kena selalu rehat