Normal ke sakit bahagian pergelangan tangan?

Sakit pergelangan tgn

6 Balas

Carpel tunnel tu sbb sy pn sakit,lenguh & rasa kebas tapi dekat area jari2 tangan. Mmg xtau bila smbuh. mgkin lps bsalin bru ok. Sy tnya dr kat tt, ada ckp sbb kurg kalsium laa, sbb low hb lah. Pdhl awal bulan lalu hb sy ok. Nnti isnin tmujanji dgn dr bru sy tnya sdri dgn dr saya

Sya pn tgah rsa ni,, sblah kanan carpal tunnel syndrome, sblah kiri dequervain tenosynovitis,, dua2 husband kata common in pregnancy, n insyaAllah hilang lepas bersalin,, btw, husband sy physiotherapist

saya pon sama.. sakit dgn pergelangan tangan lepas mengandung .. sy x ada buat keje berat pon .. kadang2 nk buka pintu pon terasa sakit ..

sis dah 3 mggu hadap carpal tunnel sis...bertabah la,tgk kat google katanya x tentu bape lama,ada yg sampai bsalin hadap carpal tunnel

2mo ago

Samaa sisss. Sy pn start prtghan bulan lalu. Pelik tetiba ada. Tapi kat area jari2 tangan

rasa mcm kebas tu ke? saya jd mcm tu doktor terus masukkan dlm rawatan fisio

2mo ago

takk rasa sengal2 tu smpi nk angkat berat tu skit bertmbh area ibu jari

carpel tunnel ke?

2mo ago

maybe...dua2 belah tgn sakit.. kena urut ke mcm mn?