hurt

sakit pangkal peha , anyone pernah alami ? what should i do ? and tadi macam ade dua titik darah dkt toilet , now dah 35week ..... kenapa yaaaaa hellppp

1 Balas

Biasanya akhir2 pregnant mmg bhgian bawah kita akan mula working... Memang akan rasa lenguh2 cramp sbb bila nk bersalin nti mmg pangkal paha tu teramat lenguh nti

5y ago

yg darah tu normal ke ya , sy tak pegi hospital pun sbb setitik dua jea , tggu juga bgun pg tadi kot ada darah lg , tapi tak de pape dah ..