Suami salahkan isteri kerana keguguran??? Mcm mana mommies hadapinya? Jom share

Sakit keguguran pun hebat, sedih pn tak tertanggung tp bertambah sakit pula dgn kata-kata si suami yg menyalahkan si isteri kerana keguguran. Mesti ada yg hadapi kn? Boleh mommies share mcm mana mommies hadapi semua tu?

1 Balas

Sy dlu org luar yg sibuk bila tahu Sy gugur. byk salahkan sy sbb Naik moto ulang alik kerja. sedangkan sy xde bleeding. bby stop mmbesar 7w. repeat scan 12w pon saiz 7w jugak

3y ago

Alhamdulillah, semoga awk dan kandungan sihat & selamat hingga akhir ya, aaamiinn