Ada ke mommies yg baru keguguran mcm saya? Jom kita share pengalaman gugur & pantang

2 Balas

sy gugur 2 kali tahun lps. 1st gugur tktau diri pregnant, 2nd gugur, mostly sbb bersama n xjaga makan.xtau sejenis rahim yg manja. skrg pregnant dh 14w ttc 7bulan n positive lps usaha guna opk n alhamdulillah bby kuat❤ masa pantang just jaga makan,makan mknn berkhasiat,pakai stokin,bedrest je utk 2mggu xbuat keje rumah langsung n berurut slps 2minggu brpantang tu.

3y ago

ameen tq sis. moga sis pun ad rezeki ❤

sy bru gugur bulan 2 ritu 12w sbb baby xde heartbeat, pantang 2mggu je tp mmg jaga mkan, berurut & bertungku skali.. tp xsangka lpas abis pantang tu ad besama then lekat lagi.. skrg dh 7w dh ad heartbeat dh alhamdulillah

3y ago

alhamdulillah..take care. semoga selamat semuanya 😘