vaginal discharge

Sakit ke guna ubat ni ??

vaginal discharge
27 Balas

Tak sakit pun. Sy pun pakai. Tp berkesan cuma pada mggu pertama dan dtg semula. 3x amek ubt ni last2 doktor kata sbnrnya x elok amek byk kali. Dan xsepatutnya dtg balik. Jumpa doktor pakar. Doktor pakar ckp satu je. Cut off sugar and sy free from vaginal discharge. Padahal before that setiap jam kene tukar pantiliner. Huhu

Tak sakit. Saya baru pakai minggu lepas & berkesan. Kena banyak minum air masak juga. Jaga pemakanan. 😊

5y ago

Untuk keputihan sis. Selalu nye utk kpthn yg berubh wrna mcm kuning / hijau & miss v gatal2. 😊

Tak sakit pun... Bile masuk kn ubat tu tolak pakai jari je... Jgn pakai batang tu.. Pakai batang tu sakit

Tak sakit, cuma rasa takut nk masukkan. masukkan ubat tu pastikan dkat dalam. Baru ubat tu resap masuk.

Baru2 ini saya pernah guna..berkesan sekali masuk esok hilang keputihan dan kegatalan..tak sakit pun..

5y ago

Saya pun tak pasti tp saya rasa itu normal jea..mungkin lebihan ubat..

Haaa.. kalau masih virgin tu confirm la sakit, kalau suda kawin tu paham2 la, x rasa 😝

Ooo...ni kes kputihan kronik...sy pnah guna msa ank no2....xskit pn...😉

Sy bru pakai 2hari lepas, alhamdulillah da benti keputihan teruk 😁

5y ago

serius? saya tak buat2 lagi sampai sekarang. hahaha

Tak pun. Awak suruh husband masukkan. Senang sikit

xrase ape pn. just insert je