29 weeks

Sakit kat tulang rusuk kanan tu normal ke utk 29 weeks ??

47 Balas

sama la...kadang2 langsung tak boleh buat apa.lagi2 kalo lepas makan ke.tengah makan ke

sama la.. rsa mcm ada bnda tsangkut 😅

Saya pulak tulang rusuk sebelah kiri , nurse cakap normal ja sebab baby membesar .

sama la lagi2 seharian duduk kt office , balik tu nangis2 sbb sakit sangat 😂

Sama! Sakit sangat dekat rusuk kanan, lepastu susah nak bnafas 😥

samalah... hr tu scan doctor ckp kaki baby tu.. sbb dh padat.

oh.. samala dgn sy.. sy pun xtau kenapa. tp sy baru 28 minggu

sya ingat sya sorng kadang Kiri kanan sakit tulang rusuk tu

Saya skit tulang rusuk kiri... Baby suka ddk belah kiri...

ay belah kiri .. memang sakit sampai sapu minyak angin