Hai sy mengandung anak pertama sekarang 6weeks.masa mengandung sy sakit gigi,sebelom ni x pernah

Sakit gigi.ada apa² solution ke untuk sakit gigi ni

1 Balas

Eh bahaya tu. Masa i first check up kk, dorg siap check kan gigi dia kata ibu pregnant kalau sakit gigi ke gusi bengkak ke berdarah ke waktu pregnant takleh biar. So u pi cek ok

2mo ago

Kenapa bahaya. Sb i masa preg selalu gigi akn sakit. Yg first sakit jugak bila check doc ckp ok je xde apa. Ni second preg sakit gila gigi xg check lagi . Bukan ke sakit gg sb baby serap zat ibu ek ?