wad

Nk tny ibu2 klaw beranak nurse akn tny x kita nk masuk wad y mhl or y murah ..kew nurse main tolak je kita masuk mne2 wad y penting beranak..sbb sy kurang tahu psl2 nie Ke nurse terus tolak tnp tny ap2

5 Balas

Klau hospital serdang, bergantung pd kekosongan sbb dorg utamakan pesakit yg ada GL utk wad kelas 1&2, klau ada kekosongan bru nurse akn bgtau dan offer pd sape2 yg nak..di serdang susah nk request sbb wad sentiasa penuh

kalo time dftar tu sis da nk bsalin sgt, dia tolak sis ke labor room dulu, pastu nty suami yg dftarkn tu nurse tnye kat suami laa nk clas mana..

Suami kena bgtau masa daftar kalau nk wad 1 ke 2 ke... Kalau x mmg dorg akan hntr wad 2@3 tgk mana yg ada kosong

4y ago

Suami kena tanya dan jika ada kekosongan baru mereka letak kat kelas 1 @ 2 masa register.

Masa nak daftar tu bgtau awal nurse nak ward class mana..

Ok..tq semua