Hamil 34 minggu

Sakit celah kelangkang. Hari ni tepat 34 minggu. Normal kah rasa berat sgt kat celah kelangkang? Rsa dh ssh nak berdiri & berjln. Xterlalu awal ke untuk bayi masok laluan? Siapa ada pengalaman yg sama dgn saya?

10 Balas

saya pun sama sis start 32w sakit susah nak pakai sluar rasa nak tumbang, kalau tidur malam tu nak tukar posisi mesti terjaga sbb sakit kt celah Allah je tahu now dah genap 35w kaki dah bengkak tak surut2

1y ago

Smoga dpermudahkan smua urusan sis.saya dh pun slamat bersalin .34minggu4hari.